Servicii

Salon de nunti

Pentru a celebra un moment important din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre nunta dvs., botezul unui copil, o aniversare, o petrecere corporate, o conferinta a companiei dvs., va asteptam intr-o ambianta placuta la Salonul-Restaurant  Hotel Mondial

 

 

Sala de conferinta

Cand aveţi intâlniri la Baia în contexte de afaceri, fie clienti, parteneri, potentiali clienti sau angajati, acest lucru implică întotdeauna o mare responsabilitate.

Dacă trebuie sa convingeti partenerii dumneavoastră despre rentabilitatea unui proiect, sa convingeti clientii dvs. sau potentialii clienti ca ceea ce aveti de oferit este cel mai bun lucru pe care il pot obţine, sau pentru a creşte încrederea şi loialitatea angajatilor prin traininguri periodice, evenimentul organizat de dvs. trebuie să fie un succes complet. Hotel Mondial – Baia are solutia perfecta pentru un eveniment de succes complet.

Restaurant

Dacă doriţi să petreceţi momente deosebite, fie o cina romantica sau pur şi simplu pentru a avea un prânz liniştit, dar delicios restaurantul hotelului Mondial – Baia reprezinta alegerea perfecta.

 

 

 

Cafenea (Lounge)

Locatia ideala unde puteti savura aroma cafelei preferate intr-un ambient clasic si placut.

 

 

 

 

Crama

Crama Noastra si-a propus promovarea vinurilor romanesti de calitate – in special vinurile romanesti ale micilor producatori, dar nu ignora nici apetitul clientilor romani pentru vinurile de import – la crama existand o selectie de vinuri de autor din Ungaria, Spania si Italia.

Astfel, fiecare client are ocazia sa guste, sa cunoasca, sa aleaga si sa cumpere vinul potrivit cu orice ocazie din viata si sa patrunda in lumea atat de frumoasa a vinului si vinificatiei.

Degustarile sunt insotite de povestea fiecarei podgorii si a vinurilor prezentate. La degustari nu lipseste branza asortata sortimentelor de vin.

Piscina

Piscina noastră de relaxare în formă dreptunghiulară, care se adânceşte treptat spre interior, cu oglinda apei la nivelul piscinei oferă posibilitate de joacă, joc cu mingea, dar şi de înot.

 

 

 

Loc de de joaca pentru copii

Ii respectam pe cei mici si de aceea am creat special pentru ei un loc de joaca unde se pot simti in largul lor.

 

 

 

Hoteluri Romania
PARTENER RECOMANDAT
Cazare hoteluri pensiuni pe turistinfo.ro